OPIS:
Ovaj eksluzivni rum se iz Gvatemale proizvodi svake godine u posebnoj seriji kao ograničeno izdanje. U procesu destilacije, spada u rumove između šest i 25 godina pa je samim tim i najpopularniji rum. Flašira se u specifičnoj boci i destilira se iz prvog presovanja takozvane „devičanske šećerne trske“. Sazrevanje se odvija u odabranim buradima, dok se u poslednjoj fazi čuva u francuskim buradima konjaka. Ovaj „ekstra stari“ destilat je napravljen od svežeg soka šećerne trske, gde se prvo sazrevanje odvija u paljenim buradima od šerija. Ovaj rum je bez sumnje pravi kolekcionarski tip ruma, i treba ga piti sa puno užitka jer je izuzetno prefinjenog i lepog ukusa koji je idealan za posebne trenutke u Vašem životu. Budi sva vaša čula svojim posebnim aromama! Tajna Zacape je u procesu sporog odležavanja koje se dešava na visini 2.300m, iznad visine mora, na hladnom vazduhu planinskih predela Gvatemale, koji je zaslužan za stvaranje pravog balansa aroma i ukusa. Najbolje je uživati u čistom ukusu ovog ekskluzivnog ruma.